Stage Online Marketing

Ben je op zoek naar een veelzijdige marketing stage waar je echt uitgedaagd wordt? En ben je altijd op de hoogte van de laatste marketing trends en online ontwikkelingen? Dan ben jij dé stagiair die wij zoeken om het Marketing team van Werkspot te komen versterken!

Als (Online) Marketing stagiair bij Werkspot kom je terecht bij een ambitieuze en snelgroeiende internet onderneming. Je doel is om vakmannen voor Werkspot te werven, door middel van sterke communicatie via de juiste kanalen. Kortom, je leeft je in de behoefte van de doelgroep en weet wat hen beweegt om hen met de juiste boodschap te raken. Je laat geen kanaal onbenut om je doel te bereiken. Natuurlijk ben je eager en daarom analyseer je je campagnes dagelijks en optimaliseer deze waar nodig.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Google Adwords en Bing campagnes (SEA);
  • Reporting (o.a. Google Analytics)
  • Online uitingen: banners, nieuwsbrieven, blogs, advertorials;

Jij bent:

  • Een enthousiaste student die een passie heeft voor marketing en internet;
  • Een HBO/WO student met de studierichting Commerciële Economie, Communicatie of soortgelijke marketingopleiding;
  • Analytisch sterk en je hebt kennis van Excel/Google Spreadsheets;
  • Basiskennis van Google Analytics en Google Adwords is een pré;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel in woord als geschrift;
  • Resultaatgericht, proactief en een hands-on mentaliteit.

Wij bieden:
We bieden je een uitdagende en inspirerende stage in een informele en internationale werkomgeving bij één van de meest ambitieuze en innovatieve e-commercebedrijven van Nederland. Bij Werkspot is veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Wij vieren graag onze successen. Er worden dan ook regelmatig uitjes georganiseerd en we hebben een gezellige vrijdagmiddagborrel. Uiteraard bieden we je stagevergoeding, maar ook gratis lunch en gratis gebruik van de fitnessruimte. Daarnaast zitten we op een toplocatie aan de Herengracht van Amsterdam met een fantastisch dakterras & bar.

Interesse? Ben jij enthousiast geworden en ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan snel je motivatiebrief met C.V. naar esther.riphagen@werkspot.nl

Apply
Contact Person Esther Riphagen
Active Since 15-05-2018
Location Amsterdam, Nederland
Education HBO
Categories Marketing
Level Student/Trainee
Type Stage

Our website uses cookies. By using our website and agreeing to this policy, you consent to our use of cookies. Accept